På hat med verden

For et par år siden købte jeg et par bundter garn og en hæklenål, det har udviklet sig til en passion for mig. Så når der skal slappes af og det ikke er med en bog i hænderne, så hækler jeg. Bøllehatte eller noget i den stil. Jeg har hæklet til mig selv og til dem der der har efterspurgt en af mine “hatte”. 


En krans

Endnu et projekt skal går igang i Messiaskirken. Da vi sidste år havde en adventskrans som vi ikke kunne holde “lækker” de fire uger op mod jul, talte vi om at prøve noget andet. Dette er mit bud på en vedligeholdelsesfri krans. Menighedsrådet har sagt “Og” til ideen, så nu skal der fræses, saves og males. Vi ligger allerede inde med alle materialer, så den bliver ovnen i købet billig. Det bliver sjovt.

Billederne herover viser dåbsskibet i Messiaskirken i Charlottenlund. Det var et ønske, at kunne vise hvad dåben er, at vise at vi sat ind i et fællesskab. Kirkeskibet i kirkeskibet fortæller at vi alle er sat ud på en sejlads, ud i livet sammen. Desuden er det et hit, at man kan komme og finde sin egen fisk når man kommer i kirke igen. I bunden af hver eneste fisk stå fornavn og dåbsdag skrevet.